Cum vor arăta Școala ”Mihai Viteazul” și Grădinița ”Rază de soare” din Târgoviște | FOTO

Şcoala Mihai Viteazul Târgovişte
Publicitate

Au fost semnate contractele de finanțare ce vizează cele două investiții cu fonduri europene ce se vor derula la Școala nr. 8 ”Mihai Viteazul” și la Grădinița nr. 8 ”Rază de soare”, ambele din Târgoviște.

Lucrările la Școala nr. 8 vor începe în cel mult două săptămâni și au termen de finalizare un an, timp în care instituția educațională va fi ”transformată din temelii”, așa cum a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Școala va fi reabilitată în întregime, se vor construi încă șase corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivități, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

Investiția are o valoare de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA).

Proiectul de la Grădinița nr. 8, cea mai mare din județul Dâmbovița, vizează reabilitarea integrală a celor două construcții existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor. Totodată, vor fi asigurate și dotările necesare funcționarii unității de învățământ preșcolar amintite.

Investiția are o valoare totală de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA).

Grădiniţa Rază de Soare Târgovişte
Şcoala MIhai VIteazul Târgovişte

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!