Cum va fi vremea în Dâmboviţa

0
Publicitate

După un sfârșit de noiembrie și un debut de decembrie mai cald decât de obicei, temperaturile în Dâmbovița, ca de altfel în întreaga țară, vor fi din nou în scădere, ajungând la o medie a maximelor de 5…6 grade, iar a minimelor de 3…-1 grad.

Precipitațiile însemnate cantitativ au fost prezente până pe data de 3 decembrie, iar probabilitatea de creștere a lor se va mai înregistra după data de 8 decembrie.

La munte, după valori calde pe final de noiembrie se va înregistra o medie a valorilor maxime de 1…3 grade, iar din dimineața de 1 decembrie media minimelor va fi în jur de -3 grade. După această zi, temperatura aerului va fi din nou în scădere, iar meteorologii estimează o medie a valorilor diurne de -6…-4 grade, iar a celor nocturne de -10…-8 grade. Până în jurul datei de 8 decembrie, temperatura va avea tendința de creștere ușoară până la medii ale maximelor de -2 grade și ale minimelor de -6

grade. După ninsori abundente, mai ales în Carpații Meridionali și Orientali, sunt de așteptat precipitații local însemnate cantitativ. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere după data de 8 decembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele