Cum sa-ti cumperi tot ce iti doresti prin 3 metode simple

Publicitate
Distribuie

Trebuie să recunoaștem, fiecare dintre noi și-a dorit la un moment dat lucruri pe care nu și le-a putut permite la momentul respectiv, fie pentru că erau mult prea scumpe pentru bugetul personal, fie pentru că nu reprezentau o achiziție pe termen lung care să merite investiția. Cu toate acestea, sunt multe lucruri pe care ni le-am dori dar lipsa banilor ne fac să amânăm cât mai mult momentul achiziționării acestora. Ce e de făcut?

Iată câteva soluții pentru a-ți împlini dorința:

  1. Fă un credit pe termen scurt

Dacă îți dorești cu ardoare cel mai nou model de telefon apărut pe piață sau ai nevoie în casă de o achiziție mai importantă precum un televizor, o mașină de spălat sau un frigider, e cel mai probabil să nu ai la dispoziție toată suma deodată. În această situație, cea mai la îndemână variantă este cea a unui credit bancar.

Cel mai popular tip de credit este creditul fără garanții, care îți oferă posibilitatea să obții banii pe loc fără nicio garanție materială. Se realizează extrem de ușor, fără să fii nevoit să treci prin toate acele proceduri complicate înainte de a intra efectiv în posesia banilor.

De asemenea, dacă nu esti atât de priceput la gestionarea unui credit standard, există și credite pentru rău platnici, care îți oferă o dobândă de 0%.  

  1. Începe să strângi bani din timp

Dacă produsul pe care ți-l dorești nu a apărut încă pe piață sau dacă nu este absolut necesar să îl ai în acest moment, poți să te gândești să strângi bani pe parcursul a câtorva luni. Astfel, nu trebuie nici să mai apelezi la bancă pentru credit și vei avea și o satisfacție personală că ai avut ambiția necesară de a strânge bani pentru ceea ce îți dorești. Această metodă este și una de autoeducare, deoarece așa înveți care îți sunt prioritățile, ce cheltuieli sunt necesare și ce cheltuieli sunt pure mofturi.

  1. Alege un job mai bine plătit

Dacă te afli în situația de a lucra într-un mediu ostil, în care și salariul este unul pe măsură, atunci poate că ar trebui să îți reconsideri poziția. Dacă știi că în viitor îți dorești să faci o achiziție importantă, precum o casă, o mașină, trebuie să te gândești serios la un job mult mai bine plătit care să îți ofere posibilitatea de a obține un credit mai mare sau care să îți ofere șansa de a pune niște bani deoparte în fiecare lună.

Din păcate, trăim într-o lume în care munca este mult subapreciată, iar salariile sunt extrem de mici. Însă dacă visul tău este să îți cumperi o casă, cu siguranță vei găsi motivația de a munci mai mult și de a-ți permite să alegi un job mai potrivit și mai bine plătit.

Cu toții ne dorim lucruri mai mult sau mai puțin accesibile, însă vestea bună este că există o mulțime de variante care să ne ajute să ne satisfacem dorințele și să ne cumpărăm ceea ce vrem. Nu trebuie să uităm, însă, faptul că e necesar să fim cumpătați în tot ceea ce facem și să ne gândim cu atenție dacă produsul pe care ni-l dorim merită, într-adevăr, investiția.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!