Cum să faci curățenie ca la carte în compania ta, fără a apela la o firmă specializată

Publicitate

Pentru fiecare firmă există o așa zisă “zi de curățenie”, când persoana responsabilă de curățenie din cadrul firmei trebuie să șteargă praful, să aspire, să spele în baie, bucătărie, etc. O activitate ce, de cele mai multe ori, este îngreunată de faptul că soluțiile și aparatele de curățat sunt de calitate proastă și, astfel, curățenia este realizată într-un mod superficial. Atunci când vrei să achiziționezi aparatura, trebuie să fii foarte atent la proprietățile produselor și la capacitatea lor de curățare.

Aspiratoarele fără sac sunt în topul preferințelor cumpărătorilor

Când vine vorba de aspirator, ne dorim unul care să aibă putere mare de aspirare și care să fie și foarte ușor de curățat. Astfel, au apărut aspiratoarele fără sac, care va ajuta persoana responsabilă de curățenie din firma ta să scape de sarcina chinuitoare de a goli mereu sacul și de a se umple de praf.

În ceea ce privește puterea de aspirare și calitatea, aspiratoarele profesionale sunt mult mai performante decât cele standard, pe care le putem găsi oriunde. Dacă ar fi să privim și din punct de vedere al costurilor, prețul unui aspirator profesional poate fi ușor mai ridicat decât al unui aspirator obișnuit, însă performanțele sunt vizibil superioare.

Detergenții profesionali te ajută să cureți perfect orice tip de pată

Petele supărătoare de pe majoritatea suprafețelor ne dau, de cele mai multe ori, bătăi de cap, astfel că vedem de multe ori cum menajera se chinuie minute bune până când reușește să le scoată fața. În pricipal, cauza este legată de produsele de curățenie care sunt fie prea diluate, fie substanțele sunt foarte proaste și nu reușesc să curețe atât de bine zonele murdare.

Dacă ai la birou și un mobilier de calitate, cu un blat scump, e absolut necesar să fii atent la ce produse de curățenie se vor utiliza pentru a nu deteriora suprafața. De aceea, pentru ca efortul să fie diminuat și pentru ca mobilierul să își păstreze strălucirea , alege detergenți profesionali care distrug orice pată de grăsime, mâncare, lichide sau săpun. Vei vedea cum timpul pe care menajera îl aloca în mod normal se va diminua considerabil.

Accesoriile de curățenie trebuie să fie compuse din materiale delicate, care rețin praful

Cu siguranță, ți s-a întâmplat să constați că imediat după ce doamna de la curățenie a șters praful de pe birouri acesta a reapărut în secunda următoare. Acest lucru se datorează calității slabe a materialului din care periile și mopurile sunt concepute, materiale incapabile să absoarbă praful.

Astfel, trebuie să te uiti după perii cu fire din microfibră. Microfibra este ideală pentru curățarea suprafețelor delicate și pretențioase, deoarece adună și reține praful între fire, fără să îl împrăștie, deci asigurând o curățire optimă și mai ales rapidă.

În concluzie, pentru a nu fi nevoit să apelezi la o firmă profesională de curățenie care să îți facă spațiul de la birou să strălucească, e bine să alegi produse și ustensile de calitate. În acest fel, nu va trebui să se revină de 2-3 ori pe aceeași suprafața pentru a elimina praful care încă mai rămâne și, în plus, menajera firmei va reuși să termine și într-un timp mult mai scurt treaba.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!