Cum era să îşi piardă viaţa un şofer pe centura Târgoviştei

Publicitate

Ştefan Khalil
Un bărbat din Bucureṣti putea să-și găsească sfârșitul pe podul de la Mechel, pe Centura Tȃrgoviṣtei. Acesta a intrat cu mașina în niște grămezi de moloz, însă ar fi putut să cadă de pe pod, de la 10 m înălţime.

Drumul este în lucru şi nesemnalizat corespunzător, iar bărbatul nu  cunoștea zona. Șoferul putea să-și piardă viața dacă nu s-ar fi oprit în grămada de moloz, pentru că ar fi căzut de pod de la o înălțime de 10 metri. Şoseaua se îngustează la un moment dat și se circulă doar pe două dintre cele patru benzi, pe podul care se află la în reparații. Mai erau doar câțiva pași de la locul în care a rămas suspendat cu mașina, până la prăpastie..

„ Am mers înainte, crezând că acela este drumul. Am văzut că la câţiva metri puteam să cad, mi-am riscat viaţa. Eram singur în maşină. Sunt şocat. Este bătaie de joc ca un asemenea drum să nu fie semalizat, să nu pui o săgeata ceva. Norocul meu a fost că m-am oprit în ultimul morman. Asta e ţara în care trăim”, a declarat spus Florian Roşoagă, pentrul adevarul.ro, Bărbatul vrea să dea în judecată firma care se ocupă de lucrări pentru că drumul nu este semnalizat corespunzător.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!