CSȘ Târgoviște a pierdut o fotbalistă importantă! “La Târgoviște am fost apreciată și iubită. A fost o perioadă frumoasă”

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de fotbal feminin CSȘ Târgoviște și-a pierdut în această vară una dintre cele mai importante jucătoare. Mihaela Merlan (21 ani), extremă dreaptă, a ales să se despartă de câștigătoarea Cupei României pentru a merge la Heniu Prundu Bârgăului, finalistă a  Cupei și ocupanta locului 7 în Liga 1.

Cum cluburile s-au înțeles între ele, micuța jucătoare prahoveană va ajunge la gruparea din Bistrița-Năsăud în luna iulie, când ardelencele vor relua antrenamentele pentru noul sezon. “Voi merge la Heniu. O să ajung acolo în iulie. Merg cu gânduri mari la noua echipă. Vreau să ajung cât mai sus cu Heniu și să ne batem pentru primele locuri în campionat. Îmi doresc performanțe mai mari. La CSȘ a fost o perioadă frumoasă pentru mine. Am avut parte de performanțe la fel de frumoase. Câștigarea Cupei reprezintă un rezultat de care îmi voi aduce aminte mereu cu mare bucurie. Mulțumesc fetelor care au fost mereu alături de mine și m-au ajutat de fiecare dată când mi-a fost greu. La Târgoviște am fost apreciată și iubită”, ne-a declarat Mihaela Merlan, fotbalistă care a activat la CSȘ pentru o perioadă de trei ani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!