CSM Târgoviște, victorioasă în restanța cu CSM Alexandria. Dâmbovițencele au urcat pe primul loc în Grupa Est

Publicitate

CSM Târgoviște a urcat în această seară pe primul în Grupa Est a Ligii Naționale de baschet feminin. Acest lucru s-a produs după ce formația dâmbovițeană a câștigat restanța cu CSM Alexandria, ce a contat pentru prima etapă a campionatului.

În fața propriilor fani, echipa antrenată de Cătălin Tănase s-a impus cu 78-66, la capătul unui joc în care târgoviștencele au condus ostilitățile din teren de la un capăt la altul.

Cele mai eficiente marcatoare al Târgoviștei în disputa cu teleormănencele au fost Gabriela Irimia și Alina Chivu, ambele cu câte 19 puncte realizate. De partea cealaltă, Andreea Mazilu a contabilizat un total de 16 puncte.

După jocul cu Alexandria, CSM Târgoviște a terminat meciurile din turul campionatului. La capătul a șase jocuri susținute dâmbovițencele au acumulat 11 puncte, după cinci victorii și o înfrângere. În ultima rundă a turului elevele lui Tănase vot sta.

Returul va începe pe 24 noiembrie în Grupa Est, iar în prima etapă a acestuia cele două formații se vor înfrunta din nou.

 

CSM Târgoviște – CSM Alexandria   78-66 (24-19, 26-17, 10-12, 18-18)

Târgoviște: A. Chivu 19 p, L. Toma 7, G. Irimia 19, A. Stoenescu 6, D. Tănase 7 – I. Păun 2, D. Moraru 4, E. Petrof 6, A. Ghiță 8, L. Brebene. Antrenor: Cătălin Tănase.

Alexandria: G. Voicu 11, A. Mazilu 16, M. Mihai 12, T. Fieresteanu 5, P. Cucu 3 – C. Crăciunescu 9, A. Botorogeanu 5, I. Bota 3, A. Horlea 2. Antrenor: Mădălin Piperea

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!