CSM Târgoviște, victorie la ultimul meci din faza a doua a campionatului. Dâmbovițencele se duelează în play-off cu Olimpia Brașov

Publicitate

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a încheiat victorios ultimul joc din faza a doua a Ligii Naționale. Înainte de participarea în play-off, dâmbovițencele au câștigat fără emoții partida cu Universitatea Cluj (82-74).

În disputa cu Universitatea, CSM a început timid jocul, iar la finalul primelor zece minute s-a văzut condusă de gazde cu 22-20. Odată cu startul sfertului doi, târgoviștencele au arătat o nouă față.

Au încheiat sfertul doi la egalitate cu Universitatea, 16-16, iar apoi,  în repriza a doua, sportivele antrenate de Cătălin Tănase au câștigat la pas ultimele doua sferturi (27-20, 19-16).

Marcatoarele CSM-ului în disputa de la Cluj au fost  E. Petrof 9,A. Chivu 31, L. Toma 2, G. Irimia 26, A. Ghiță 10, A. Stoenescu 3 și D. Tănase 1.

Terminând pe locul 4 faza a doua campionatului, CSM va evolua în play -off în companiei Olimpiei CSU Brașov, ocupanta locului 5.

Tot în play-off se vor mai înfrunta FCC Baschet Arad (locul 3) – Universitatea Cluj (locul 6). În schimb, ocupantele primelor două locuri, Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare vor evolua direct în semifinale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!