CSM Târgovişte s-a întărit cu şase voleibaliste pentru noul sezon

Gabriela Bălae
Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a fost întărită cu mai multe jucătoare în această vară. Pentru a arăta cât mai bine în noul sezon competițional lotul grupării antrenate de Valerijan Luka va cuprinde 14 componente.

CSM a reușit să le transfere în această săptămână pe Mihaela Pamfil, Mihaela Jeremic, Lorena Ciocian, Gabriel Bălae, Tnaja Sredic și Sara Klisura. În următoarea perioadă imediat următoarea echipa târgovișteană își va completa lotul și cu alte voleibaliste de valoare. Iată prezentările celor șase achiziții oferite de site-ul oficial al clubului târgoviștean:

Mihaela Pamfil – Este una dintre cele două jucătoare din lotul târgoviștean care vor evolua pe postul de libero. Este născută pe 18 noiembrie 1996 și are o înălțime de 1,60 m. În trecut a mai evoluat pentru echipele Dinamo București, SCM Pitești și Universitatea Cluj Napoca.

Mihaela Jeremic – Cel de-al doilea libero transferat CS Municipal Târgoviște în această perioadă. Are 25 de ani și a jucat la nivel de junioare la CS Slen Cernavodă și CSȘ 1 Constanța. După juniorat, Mihaela a fost legitimată la CSU Medicina Târgu Mureș, SCM Pitești, Unic Piatra Neamț, CSM București și Agroland Timișoara.

Lorena Ciocian – Născută pe 16 septembrie 1993, noua jucătoare a Târgoviștei evoluează pe postul de coordonator și are o înălțime de de 1.88 metri. Deși este o jucătoare tânără, Ciocian are o bogată experiență competițională, fiind legitimată în trecut la trei dintre echipele cu tradiție ale primului eșalon voleibalistic feminin din România. Până să evolueze pentru CSM Târgoviște, sportiva a mai jucat pentru CS Știința Bacău, CSM Lugoj și CSU Medicina Târgu Mureș.

Gabriela Bălae – Este o altă jucătoare tânără și talentată ajunsă în această vară la Târgoviște. Gabriela are 23 de ani și o înălțime de 1,72 metri. Postul pe care joacă este de atacant secund și în ultimele sezoane a fost legitimată la formațiile Argeș Volei Pitești, CSU Medicina Târgu Mureș, și CSM Lugoj. Gabriela Bălae este una dintre voleibalistele în care antrenorul Valerijan Luka își pune mari speranțe în viitorul sezon, unul care se anunță foarte dificil pentru CS Municipal Târgoviște.

Tanja Sredic – Este una dintre cele mai experimentate jucătoare din lotul târgoviștean, deși are doar 26 de ani. Produs al școlii sârbe de volei, Sredic are 1.87 m, este de “meserie” middle-blocker și este o jucătoare de mână dreaptă. În cariera sa, noua voleibalistă a CSM-ului a jucat în mai multe campionate puternice. Din 2009 și până în 2013 a evoluat pentru Dinamo Azotara Pancevo (Serbia), cu care a cucerit a cucerit două medalii de argint, iar următorii trei ani i-a petrecut la NIS Spartak Subotica, tot în Serbia, unde a mai devenit o dată vicecampioană națională. După un sezpn petrecut în Polonia, la Polski Cukier Muszynianka Enea, Tanja s-a întors în țară pentru o nouă escală la Spartak Subotica, pentru ca în stagiunea 2017-2018 să fie legitimată la VC Wiesbaden (Germania).

Sara Klisura – Se află la cea de-a treia experiență în tricoul Municipalului. Născută pe 15 iulie 1992, noua jucătoare de la Târgoviște are o înălțime de 1,88m și a devenit rapid una dintre preferatele publicului târgoviștean. La nivel de senioare, Klisura a debutat în campionatul Serbiei, unde a petrecut șase sezoane, fiind legitimată la Spartak Subotica și Vizura Belgrad. Urmează două stagiuni în puternicul campionat al Italiei, la Volley Bergamo, iar în 2014 vine la Târgoviște, pentru prima experiență în tricoul portocaliu. Pleacă după numai un sezon și ajunge în prima ligă din Rusia, la Enisej. Revine pentru scurt timp la CS Municipal și ultimul sezon competițional o găsește în Filipine, la echipa Foton.

Din vechea gardă, la echipa târgovișteană au mai rămas Diana Calotă, Alexandra Trică, Ramona Marciu și Adina Roșca.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!