CSM Târgoviște a renunțat la o jucătoare străină!

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de baschet feminin CSM Târgoviște a spus adio uneia dintre jucătoarele străine din lot! Gruparea dâmbovițeană a renunțat la începutul acestei săptămâni la serviciile americancei Monique Coker, sportivă cu cifre slabe în actuala stagiune.

Evoluțiile modeste și problemele medicale întâmpinate de aceasta iau împins pe oficialii clubului să renunțe la jucătoarea de 36 de ani. Coker a ajuns la Târgoviște în toamna anului trecut, iar în acest sezon a evoluat în 22 de meciuri, având medii de 7,5 puncte, 6,1 recuperări, 1 assist, 1,7 mingi pierdute și 1,2 intercepții în 24:38 minute, cu 8,6 eficiență. De-alungul timpului, Monique a evoluat pe durata a cinci sezoane lângă Turnul Chindiei, iar cele mai bune evoluții le-a avut în stagiunea 2008-2009.

CSM Târgoviște joacă mâine primul meci din play-off

Pe de altă parte, CSM Târgoviște (locul 5) se pregătește de duelurile din primul tur al play-off-ului Ligii Naționale de baschet feminin. În această fază a întrecerii, formația antrenată de Cătălin Tănase va întâlni pe ICIM Arad, ocupanta locului 4 în LNBF. Învingătoarea din acest duel, care altădată reprezenta clasicul baschetului feminin românesc, va accede în semifinalele competiției. Sistemul după care se va juca în play-off va fi „cel mai bun din cinci jocuri”. Primele două meciuri vor avea loc la Arad, în zilele de 3 aprilie (ora 18.30) și 5 aprilie (ora 18.00), iar următoarele două se vor disputa la Târgoviște, în zilele de 12 aprilie și 13 aprile, dacă va mai fi cazul. În schimb, dacă se va ajunge și la “decisiv”, acesta va avea loc la Arad, pe 16 aprilie.

Programul complet al meciurilor din  play-off

ICIM Arad – CSM Târgoviște

Sepsi Sfâtu Gheorghe – CSU Oradea

CSM Satu Mare – U. Cluj

Olimpia Brașov – Phoenix Constanța

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!