CSM Târgoviște, la doua victorie în LNBF. Succes lejer cu Rapid București

Publicitate

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a arătat din nou colții în LNBF! Ieri, într-un joc ce a contat pentru etapa a 5-a din Grupa Est, formația antrenată de Cătălin Tănase a învins pe Rapid București, cu 70-57.

Pentru târgoviștence succesul cu “feroviarele” reprezintă prima victorie obținută în deplasare în actuala stagiune. Disputa a fost controlată în cea mai mare parte de târgoviștence, iar MVP-ul întâlnirii a fost Gabriela Irimia, de la CSM, cu 18 puncte realizate.

Victoria cu Rapid a fost a doua din acest campionat pentru dâmbovițence, după cea cu Agronomia București.

Pentru dâmbovițence, miercuri, urmează meciul retur cu FCC Baschet Arad, ce contează pentru primul tur al Cupei României. În partida tur, CSM s-a impus cu 60-53 și păstrează șanse reale de calificare în faza următoare a competiției.

 

Rapid București – CSM Târgoviște  57-70 (16-16, 9-19, 18-17, 14-18)

Rapid: T. Manea 7 p, N. Burlakova 17, A. Lupusavei 8, F. Diaconu 17, G. Vlad 7 – R, Bejan 1, A. Cuatu. Antrenor: Dan Militaru.

CSM: E. Petrof 4, A. Chivu 13, G. Irimia 18, A. Ghiță 8, L. Brebene – I. Păun, L. Toma 12, A. Stoenescu 14, D. Tănase 1. Antrenor: Cătălin Tănase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!