CSM Târgoviște, la a doua înfrângere consecutivă în Divizia A1 la volei feminin

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a înregistrat o nouă înfrângere în campionat. Sâmbătă după-amiază, dâmbovițencele au fost învinse, în deplasare, de Știința Bacău, cu scorul de 3-1.

Într-o dispută în care gazdele au controlat în cea mai mare parte ostilitățile din teren, CSM s-a impus doar în setul al doilea: 25-22. La Bacău, singura jucătoare de la CSM care a demonstrat că este pregătită să joace împotriva oricărui adversar a fost cubaneza Yusleyni Herrera, care după ultimul fluier a fost cea mai eficientă marcatoare, cu 18 puncte contabilizate.

După eșecul cu Știința, Târgoviștea a căzut pe locul 6 în clasament cu 12 puncte acumulate. Până la disputa cu Bacău, CSM mai pierduse cu Dinamo București, cu același scor. Etapa viitoare CSM stă.

 

Știința Bacău – CSM Târgoviște  3-1 (25-15, 22-25, 25-20, 25-10)

Marcatoare

Știința: D. Rogojinaru 13 p, T. Grudina 8, L. Pihlajamaki 10, S. Koleva 15, G. Fales 5, A. Kapelovies 2, A. Dascălu 13. Antrenor: Florin Grapă.

CSM: H. Yusleyni 18, R. Buterez 4, E. Litovchenko 5, I. Van De Vyver 1, D. Calotă 2, A. Trică 4, T. Sredic 3, A. Starcevic 6, I. Prokopic 7. Antrenor: Dragan Nesic

Sursă foto: desteptarea.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!