CSM Târgoviște, învinsă clar de campioana României

Publicitate

Ionuț Parghel
CSM Târgoviște a încheiat printr-o înfrângere cel de-al patrulea joc din cadrul fazei a doua a Ligii Naționale de baschet feminin. După o serie de trei victorii consecutive, formația dâmbovițeană a cedat în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana en-titre a României.

Târgoviștencele nu au avut nici o șansă în fieful grupării din Covasna, iar la final au fost întrecute, categoric, cu 90-54. CSM nu a putut lua nici un sfert în disputa cu Sepsi, dar în schimb, a oferit principala marcatoare a meciului: pe Ancuța Stoenescu, jucătoare ce a realizat un total de 16 puncte. Mai mult de atât, la Sfântu Gheorghe, CSM nu a putut conta pe serviciile jucătoarelor Gabriela Irimia și Larisa Toma, ambele fiind accidentate,  iar antrenorul Cătălin Tănase și directorul tehnic Ioan Valerian nu au putut însoți echipa în fieful campioanei fiindcă sunt plecați la Cupa Asiei. Așadar, cu Sepsi, gruparea dâmbovițeană a fost condusă de pe bancă de Marian Enache. Următorul joc în campionat pentru CSM va fi pe 19 ianuarie, pe teren propriu, în compania Olimpiei CSU Brașov.

Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Târgoviște   90-54 (20-18, 19-13, 29-9, 18-14)
Sepsi: I. Ghizilă 15 p, M. Solopova 12, A. Parău 11, A. Whitted 12, K. Higgins 13, N. Demeter 4, A. Ioachim, I. Nagy 2, A. Șipoș 6, A. Slamova 15, R. Kovacs, E. Janko. Antrenor: Zoran Mikes.
CSM: T. Kilin 5, M. Coker 10, A. Stoenescu 16, P. Poole 15, L. Vaida, A. Chivu 2, Ș. Cătinean, A. Ghiță 2, C. Popescu 4. Antrenor: Marian Enache.
Sursă foto: Sportimpact.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!