CSM Târgoviște, înfrângere la limită în primul duel cu Fatum Nyiregyhaza, din 16-imile CEV Cup. Atmosferă de zile mari în tribunele Sălii Sporturilor

Publicitate

Ionuț Parghel

CSM Târgoviște a încheiat printr-o înfrângere la limită meciul tur cu unguroaicele de la Fatum Nyiregyhaza, ce a contat pentru 16-imile CEV Cup la volei feminin.

În disputa cu formația maghiară, CSM s-a înclinat cu  scorul de 2-3, la capătul unui joc dramatic. După ce Fatum a ieșit învingătoare în primele două seturi, cu 25-22 și 25-17, dâmbovițencele au ieșit câștigătoare în următoarele două, când s-au impus cu 29-27 și 26-24. În schimb, în setul decisiv, unguroaicele și-au arătat din nou superioritatea, câștigând cu 15-10.

Principalele marcatoare ale jocului au fost Olena Lymareva, de la Fatum, cu 24 de puncte și Yusleyni Herrara, de la CSM, cu 23 de puncte contabilizate.

La capătul unui joc în care CSM a arătat ceva mai bine în seturile 2 și 3, a rămas faptul că atmosfera din tribunele Sălii Sporturilor a fost în adevăratul sens de  cupele europene, iar cei peste 1700 de spectatori și-au încurajat exemplar  favoritele pe toată durata întâlnirii.

După eșecul pe de pe teren propriu, CSM mai păstrează șanse reduse de a accede în în optimele de finală ale întrecerii. Returul dintre cele două formații va avea loc pe 17 decembrie în Ungaria. Învingătoarea dintre CSM și Fatum va da piept în optimile competiției cu câștigătoarea dintre Mladost Zagreb și OK Kastela, ambele din Croația.

Sâmbătă, tot pe teren propriu, CSM Târgoviște o va înfrunta pe CS Volei Alba Blaj în campionat.

CSM Târgoviște – Fatum Nyiregyhaza  2-3 (22-25, 17-25, 29-27, 26-24, 10-15)

CSM: Y. Herrera, R. Buterez, S. Muller, G. Bălae, K. Vukomanovic, I. Van de Vyver, D. Calotă, A Trică, A. Starcevic, I. Prokopic, M. Pamfil. Antrenor: Dragan Nesic.

Fatum: R. Vasileva, B. Kosekova, E. Varga, C. Machado, F. Toth, D. Toth, A. Pinter, M. Lopez, A. Laszlop, O. Lymareva, M. Lohman, L. Szabo. Antrenor: Laszlo Hollozy.

Sursă foto: Cătălin Clopotaru

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!