CSM Târgoviște, înfrângere dramatică cu Știința Bacău! Lupta pentru medaliile de bronz în Divizia A1 rămâne deschisă

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin CSM Târgoviște a început cu stângul a doua fază a Diviziei A1. Aseară, pe teren propriu, formația dâmbovițeană a obținut doar un punct în disputa cu Știința Bacău, după ce s-a înclinat dramatic, cu scorul de 2-3. CSM și-a dorit enorm toate cele trei puncte cu ocupanta locului 4, dar Zeița Fortuna s-a opus.

O eventuală victorie obținută în fața moldovencelor ar fi însemnat în mare parte ocuparea locului 3 de către CSM Târgoviște la finalul sezonului. În schimb, după înfrângerea de aseară, lupta pentru obținerea medaliilor de bronz rămâne în continuare deschisă. În cel de-al treilea duel cu Știința din acest sezon, CSM a început în forță, câștigând primul set cu 25-17. În schimb, în următoarele două, Bacăul a înclinat terenul și s-a impus de fiecare dată, cu 25-21 și 26-24. CSM a revenit în manșa a patra (25-16), după care,  în decisiv Știința a arătat mai multă concentrare și s-a impus spre mâhnirea spectatorilor prezenți în tribune, cu 15-13. Prin succesul de aseară, Știința conduce cu 2-1 e CSM în meciurile directe din acest sezon. Etapa viitoare, în deplasare, formația antrenată de Luka Valerijan va evolua în compania lui CSM Lugoj.

CSM Târgoviște – Știința Bacău   2-3 (25-17, 21-25, 24-26, 25-16, 15-13)

Târgoviște: S. Klisura, G. Balae, R. Buterez, M. Jeremic, D. Djuric, A. Lakovic, D. Calotă, A. Trică, T. Sredic, T. Pusic, J. Alajbeg, M. Pamfil, L. Ciocian, R. Marciu. Antrenor: Luka Valerijan.

Bacău: M. Sipos, D. Rogojinaru, A. Otasevic, A. Roșca, A. Cazacu, K. Guncheva, I. Monova, S. Koleva, G. Fales, A. Ciucu, A. Kapelovies. Antrenor: Florin Grapă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!