CSM Târgoviște, duel cu ICIM Arad, în cel de-al treilea meci din cadrul play-off-ului . Larisa Toma: “Cred că o să ne revenim”

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel
Cădere totală pentru echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște! Formația dâmbovițeană nu se mai regăsește de o bună perioadă de timp și continuă să bifeze eșec după eșec.

Ultimele două înfrângeri au fost suferite în fața lui ICIM Arad, în deplasare, în play-off-ul Ligii Naționale, la sfârșitul săptămânii trecute. În primul joc târgoviștencele s-au înclinat cu 61-65, iar în al doilea au cedat cu 37-56. Eșecurile suferite în Sala “Victoria” din Arad fac din CSM să mai păstreze șanse reduse de calificare în Final Four-ul LNBF. Astfel, mâine după-amiază, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgoviște, CSM va înfrunta pe ICIM în cel de-al treilea meci din cadrul play-off-ului. Fără doar și poate partida se anunță a fi una infernală pentru elevele lui Cătălin Tănase dacă își mai doresc să continue lupta pentru calificarea în semifinalele competiției. Dacă vor obține un succes în disputa de mâine, cel de-al patrulea duel dintre CSM și ICIM este programat tot la Târgoviște, sâmbătă după-amiază, tot de la ora 18.00. Astfel, dacă dâmbovițencele vor reuși restabilirea echilibrului la genereal, atunci va avea loc jocul “decisiv” la Arad, pe 16 aprilie. Chiar dacă au pierdut primele două lupte cu Aradul în play-off, jucătoarele CSM-ului sunt încrezătoare că pot remonta situația la general în duelul cu ICIM după jocurile de la Târgoviște. “Am arătat și în primul meci că orice este posibil. Cred că o să ne revenim. O să punem toate lucrurile la punct și sper că o să fie mai bine. Eu cred că în momentul de față stăm mult mai bine cu moralul”, a declarat Larisa Toma, una dintre veteranele echipei, pentru Totalbaschet.ro. După eșecurile cu ICIM, Târgoviștea a ajuns la opt eșecuri consecutive în campionat.

Sursă foto: totalbaschet.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!