CSM Târgoviște debutează mâine în noul sezon al LNBF. Duel cu Agronomia București

Publicitate
Distribuie

CSM Târgoviște va debuta mâine după-amiază în noua stagiune a Ligii Naționale de baschet feminin. Pe teren propriu, în Sala Sporturilor, de la ora 18.00, formația dâmbovițeană va da piept cu Agronomia București, într-un joc ce contează pentru etapa a 2-a a campionatului.

Echipa antrenată de Cătălin Tănase trebuia să debuteze în noul sezon săptămâna trecută, în deplasare, dar duelul cu CSM Alexandria a fost reprogramat pentru data de 7 noiembrie. În noua stagiune, CSM Târgoviște face parte din grupa Est a LNBF.

Miruna Crâsnic, noul antrenor secund al CSM-ului

De asemenea, în noul campionat secundul lui Cătălin Tănase este Miruna Crâsnic, așa cum se arată pe site-ul clubului târgoviștean. “Începând din acest campionat , CS Municipal Târgoviște va avea în staff un nou antrenor secund. Este vorba despre Miruna Crâsnic, fostă jucătoare la Danzio Timișoara și asistent la naționala U20, condusă de principalul Târgoviștei, Cătălin Tănase. Crâsnic este, începând de săptămâna trecută, și antrenor secund al echipei naționale de senioare a României, acolo unde funcția de selecționer este îndeplinită de turcul Ayhan Avci. Fostă jucătoare și antrenoare secundă la Danzio Timișoara, Crâsnic a absolvit în vara lui 2019, după trei ani de studii, programul FIBA Europe Coaching. Este este prima femeie-antrenor din România care deține diploma de absolvire a prestigiosului curs internațional FIBA”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!