CSM Târgoviște a dat de pământ cu Universitatea Cluj în Divizia A1 la volei feminin

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a făcut o nouă victimă în campionat și a ajuns la a treia victorie consecutivă. Sâmbătă după-amiază, pe teren propriu, CSM a învins cu 3-0 pe CS U Data Cluj, într-un joc ce a contat pentru etapa a 5-a a campionatului.

În fața a 600 de spectatori, formația dâmbovițeană a început greoi jocul cu ardelencele, dar o dată cu scurgerea primului set, elevele lui Valerijan Luka și-au intrat în ritm și au pus la respect adversarul. Astfel, după o concentrare mai bună la fileu, CSM și-a adjucat primul set cu 25-18, după care următoarele două au însemnat o simplă formalitate pentru târgoviștence. În al doilea set, dâmbovițencele s-au impus tot cu 25-18, dar staff-ul tehnic a decis să ruleze tot lot de jucătoare, pentru a da șanse de a evolua și celor care au făcut-o mai puțin în debutul de sezon. În schimb, al treilea set a fost floare la ureche pentru târgoviștence, la capătul căruia s-au impus cu 25-12. Cea mai bună marcatoare a grupării dâmbovițene cu U. Cluj a fost Tanja Sredic, jucătoare ce și-a trecut în cont 13 puncte realizate. După patru jocuri disputate în acest campionat CSM Târgoviște a acumulat 10 puncte. Obiectivul echipei dâmbovițene în acest campionat este cucerirea medaliei de bronz la finalul competiției.

CSM Târgoviște – CS U Data Cluj 3-0 (25-18, 25-18, 25-12)

CSM: S. Klisura 10 p, G. Balae 3, R. Buterez 2, M. Jeremic, A. Roșca, D. Djuric 7, A. Lakovic 8, D. Calotă 2, A. Trică 2, T. Sredic 13, M. Pamfil, L. Ciocian 2, R. Marciu 9. Antrenor: Valerijan Luka.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!