CSM Târgoviște a ajuns de nerecunoscut! Formația antrenată de Luka Valerijan a părăsit CEV Cup după două eșecuri suferite cu Galatasaray

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a devenit de nerecunoscut! Formația antrenată de Luka Velerijan a părăsit în această săptămână CEV Cup, dar în același timp a ajuns și la cea de-a patra înfrângere consecutivă.

Marți după-amiază CSM s-a dovedit din nou că este un adversar mult prea mic pentru Galatasaray Istanbul. În cea de-a doua manșă a 16-imilor de finală, din cadrul Cupei CEV, târgoviștencele nu au avut nici un fel de replică în fața grupării din Turcia și s-au înclinat cu 0-3 (22-25, 19-25, 16-25), la fel cum a făcut-o și în disputa tur.  Ceea ce lasă cel mai mult de dorit a reprezentat faptul că CSM nu a putut obține nici un set în dubla manșă cu Galatasaray, la fel cum s-a observat și în ultimele două jocuri din campionat, cu Știința Bacău și CS Volei Alba Blaj. Dacă va continua să se prezinte în același fel și următoarele jocuri din campionat, Târgoviștea are șanse reduse de a prinde ultimul loc al podiumului la finalul întrecerii. Pentru a-și mai spăla din păcate, CSM este obligată sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, să învingă în minim trei seturi pe CSM Lugoj. În schimb, dacă târgoviștencele nu vor îndeplini un astfel de obiectiv, se va ajunge ca degringolada să fie de neconceput în rândul formației antrenate de Luka Valerijan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele