CSM Târgoviște a mai pierdut o jucătoare! Laura Vaida a ales să joace în campionatul universitar American, la Loyola Merymount

Publicitate

Echipa de baschet feminin CSM Târgoviște a mai pierdut o jucătoare importantă. După plecările lui Carla Popescu (CSM Satu Mare), Ștefania Cătinean  (Sepsi Sfântu Gheorghe), Tunde Kilin, Teodora Neagu (ambele U. Cluj) și Larisa Toma (retrasă din activitate), formația dâmbovițeană a rămas și fără pivotul de 18 ani Laura Vaida.

Tânăra jucătoare ales ca în noul sezon să evolueze peste Ocean, în campionatul universitar american de baschet (NCCA), la Loyola Merymount. Laura se înțelesese cu noua echipă încă din stagiunea trecută.

Laura Vaida a debut în Liga Națională de baschet feminin sezonul precedent, la căpătul căruia a bifat 27 de meciuri. Fosta componentă a CSM-ului reprezentat România la turneele de junioare.  La nivel de  junioare are în palmares titluri naționale cu CSȘ-CSM Târgoviște și Olimpia București. Ultima jucătoare de la CSM Târgoviște care alesese să joace în campionatul universitar american de baschet a fost Anamaria Vârjoghe.

Pe de altă parte, echipa de baschet feminin CSM Târgoviște a reluat pregătirele pentru noul sezon al LNBF în prima parte a lunii septembrie, iar în prima etapă a campionatului, pe 2 octombrie, în deplasare, formația antrenată de Cătălin Tănase va da piept cu CSM Alexandria.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!