Crucea Roșie Dâmbovița are o nouă conducere pentru următorii 4 ani

Publicitate

Vicarul eparhial Ionuț Ghibanu a fost ales președinte al filialei Dâmbovița a Societății de Cruce Roșie pentru următorii 4 ani. Noul președinte al Crucii Roșii Dâmbovița a declarat, printre altele: ”Doresc să aducem un suflu nou, dinamic, bine adaptat la provocările contemporaneității, fundamentat pe valorile esențiale ale Societății Naționale de Cruce Roșie, în beneficiul major al acestei nobile instituții, precum și al instituțiilor partenere și al semenilor noștri. Omul mai presus de toate, omul înainte de toate, cu ajutorul lui Dumnezeu și al semenilor, aceasta va fi esența mandatului meu și a noului Comitet pe care vi-l propunem azi, deoarece, cu toții trebuie să conștientizăm faptul că ființa umană este cea mai valoroasă resursă a societății noastre, iar Crucea Roșie are în vedere ajutorarea și sprijinirea omului în toate situațiile dificile de viață”.

Adunarea Generală a Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița s-a desfășurat la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia, iar la eveniment au mai fost prezenți parlamentari dâmbovițeni, subprefectul Florina Mureșan, șefi de instituții deconcentrate, fostul director al Filialei Dâmbovița de Cruce Roșie – Raul Pavelescu.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, le-a transmis celor prezenți: ”Crucea Roșie este, pentru noi toți, mai mult decât o societate cu profil umanitar, este o fărâmă de speranță pe care oamenii o întrevăd în zilele negre, atunci când își pierd credința atât în ei, cât și în divinitate. Ca reprezentant al autorității publice, vreau să vă mulțumesc pentru toată implicarea de care dați dovadă și pentru faptul că ne sunteți mereu alături, în situațiile de necesitate, dar și să vă asigur de tot sprijinul și colaborarea noastră. Salut prezența în sală a unor vechi colaboratori, domnii Gheorghe Popescu și Floris Lăzărescu, pe care îi felicit pentru întreaga dedicare și pentru eforturile depuse în slujba comunității și mă bucur să văd că sarcina dumnealor este dusă mai departe de tineri iubitori de bine și frumos, care, cu siguranță, vor duce mai departe tradiția unei instituții aflate în slujba cetățenilor”.

Tot la Adunarea Generală au fost ales și cei cinci vicepreședinți, prin vot secret. Aceștia sunt: Corneliu Ștefan, Călin Oros, Georgică Dumitru, Floris Lăzărescu și Viorel Matei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!