Crucea Roșie Dâmbovița, ajutată de sponsori, alături de medici și celelalte instituții aflate în prima linie COVID-19

Publicitate

Crucea Roşie Dâmbovița, prin președintele Ionuț Ghibanu și directorul Radu Pavelescu, se implică în campaniile de ajutorare a sistemului medical dâmbovițean.

Astfel, potrivit președintelui Ionuț Ghibanu, ”dincolo de eforturile medicilor în lupta cu COVID-19, sprijinul fiecăruia dintre noi este vital. Oameni simpli, asociaţii, dar şi mari companii susţin prin donaţii sistemul sanitar care, altfel, riscă să fie depăşit, dacă lucrurile evoluează ca în Italia sau Spania”.

Crucea Roșie Dâmboviţa a beneficiat în ultimele zile de o donație importantă din partea companiei IRCAT-CO, în valoare de 30.000 lei, sumă din care a fost achiziționat un monitor funcții vitale, în valoare de 21.000 de lei, aparat necesar Secției de Boli Infecțioase Târgovişte, iar diferența de bani a fost utilizată pentru achiziția de măști ce au fost donate mai multor instituții publice din județ, ai căror angajați muncesc și ei, zilele și nopțile acestea, până la epuizare și au nevoie de protecție: Poliția, Jaandarmeria, Consiliul Județean, Politia Locală Târgoviște, SRPCIV Dâmboviţa, Ambulanţa Dâmboviţa şi Căminul de bătrâni Niculeşti.

”Mandatul Crucii Roşii Romane, în pandemia CODIV-19, este de a asista persoanele fără aparţinători, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază şi pachete igienice, conform normelor şi standardelor organizaţiei în situaţii de urgenţă. Aşteptăm alături de noi şi alţi sponsori care vor să se implice în lupta cu COVID 19”, a fost mesajul președintelui Ionuț Ghibanu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!