Cristian Bălașa își atenționează elevii înaintea ultimului joc din turul campionatului! “Meciul va fi unul capital pentru viitorul echipei”

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa și-a propus să încheie turul de campionat în forță. “Bombonarii” exclud orice pas greșit în meciul cu Unirea Bascov pentru a termina prima parte a Ligii a 3-a în primele șase locuri.

Conducerea tehnică a echipei își dorește ca Marina et comp. să obțină toate punctele în disputa cu argeșenii fiindcă o victorie la Bascov ar duce Pucioasa să tragă în retur la un obiectiv destul de îndrăzneț. “La o analiză atentă a seriei noi ne aflăm în primele patru locuri atât în ceea ce privesc golurile marcate, cât și golurile primite. Până acum am avut un parcurs bun. Putea să fie unul și mai bun. Dacă nu pierdeam cu Craiova II acasă și mai aveam parte de unul-două egaluri în deplasare parcursul nostru era foarte bun. Meciul de la Bascov va fi unul capital pentru viitorul echipei. Spun acest lucru referindu-mă la noul obiectiv. Dacă vom învinge la Bascov, obiectivul echipei în retur va fi promovarea. În schimb, dacă ne bate Bascovul vom rămâne o echipă de mijlocul clasamentului”. În penultima etapă a turului, pe teren propriu, Pucioasa a trecut de Atletic Bradu la scor de neprezentare (3-0). Cu o etapă înainte de încheierea primei părți a campionatului, “bombonarii” se află pe locul 6, cu 22 de puncte, aflându-se la lungimi de ultimulul loc de pe podium (U Craiova) și la nouă lungimi de liderul Turris Oltul Turnu Măgurele. Dintr-un total de 14 meciuri jucate în acest sezon, Pucioasa a câștigat 7 meciuri, a pierdut 6 și a remizat o singură dată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!