Creștere ușoară a numărului de cazuri noi de COVID-19 în Dâmbovița

Publicitate

Creștere ușoară a numărului de cazuri noi de COVID-19 în Dâmbovița!

În ultimele 24 de ore, alte șase persoane au fost confirmate pozitiv, astfel că situația prezentată de Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița arată astfel:

– se află în izolare la domiciliu: 1498 persoane asimptomatice

– se află în carantină instituționalizată: 16 persoane

– persoane confirmate cu COVID-19, în total: 513 persoane

– persoane vindecate: 282

– persoane decedate de la debutul pandemiei: 20, cu mențiunea că în ultimele zile, din fericire, nu s-au mai înregistrat decese în județ.

Și polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, 206 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 57 polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1692 de verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

O persoană a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu, cu amendă în valoare de 1000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, fiind introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile.

Numărul misiunilor de privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și al acțiunilor de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport – efectuate cadrele ISU Dâmbovița și echipajele Ambulanței – este în scădere.

Până astăzi, 29 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.582 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.912 au fost declarate vindecate și externate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!