Creșa nr. 13 și Grădinița nr. 13 din Târgoviște, relocate provizoriu într-un fost corp al Universității Valahia

Publicitate

Din 4 februarie, încă o unitate de învățământ din Târgoviște s-a mutat provizoriu într-o altă locație. Este vorba despre Creșa nr. 13 ”Pinochio”, ai cărui copii și personal didactic și auxiliar se vor muta în incinta fostului corp B1 al Universității “Valahia”, situat pe Bulevardul Unirii.

Măsura relocării este provizorie și valabilă pe perioada derulării la actuala Creșă a unui amplu program de reabilitare și extindere.

”Asiguram atât parintii, cât și cadrele didactice că au fost luate toate măsurile, astfel încât copiii să beneficieze de condiții optime, iar activitatea să nu aibă de suferit, lucru pe care l-am verificat personal. Mulțumim întregului corp didactic târgoviștean și, în în egală măsură, părinților, pentru înțelegerea de care dau dovadă în această perioadă în care trebuie să depășim inconvenientele mutării într-un alt spațiu de învățământ, în contextul în care, nu mai puțin de 12 unități de învățământ târgoviștene vor intra anul acesta în reabilitare, în cadrul celui mai amplu program de modernizare implementat vreodată la nivelul infrastructurii educaționale a orașului nostru”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Tot în incinta fostului corp B1 al Universității “Valahia”, însă la etajele 1 și 2, își va desfășura activitatea, începând de luni, 11 februarie, și Grădinița cu Program Prelungit nr. 13.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!