Covid19. Mesajul primarului pentru locuitorii de la Pucioasa: Nu dați buzna în magazine! Nu aglomerați inutil farmaciile

Publicitate

În contextul declarării stării de urgență pe teritoriul României, valabile de luni, 16 martie, primarul orașului Pucioasa, Constatin Ana, a transmis cetățenilor următorul mesaj: ”Decretarea acestei stări este un gest de normalitate în condițiile actuale, asumat de Președintele României, în plină epidemie de Coronavirus. Va rog să tratați cu responsabilitate această situație! Este o perioada critică, trebuie să luăm măsurile necesare, dar va rog să NU trecem de la o stare la alta! Nu este cazul să înlocuim nepăsarea cu panica! Nu dați buzna în magazine, nu va călcați în picioare prin piață, pentru că MAGAZINELE ALIMENTARE NU SE VOR ÎNCHIDE! Nu aglomerați inutil farmaciile, pentru că sunt semeni de ai noștri ce au nevoie reală de medicamente și nu trebuie să le blocăm accesul la ele!”.

Mesajul primarului de la Pucioasa a fost însoțit și de un mesaj al unuia dintre principalele magazine din oraș, Cartaxo Matache: ”Având în vedere situația în care ne aflăm, facem apel la calm și vă îndemnăm să fiți vigilenți! Totodată vă asigurăm că o să încercăm să aprovizionăm magazinul, astfel încât să gasiți toate cele necesare pentru perioada care urmează și nu numai! În cazul în care cunoașteți persoane care nu se pot deplasa din anumite motive și au nevoie de provizii, suntem aici ca să îi ajutăm și nu ezitați să ne contactați!”.

Legat de acest mesaj transmis de agentul economic, primarul de la Pucioasa a mai transmis că este un gest normal, menit și să liniștească localnicii.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!