COVID-19. Primăria Moreni a achiziționat dispozitive dezinfectante și ventilatoare cu pulverizare. Continuă dezinfectarea instituțiilor publice și începe acțiunea în blocuri

Publicitate

Și Primăria Moreni anunță că se va conforma noilor măsuri de combatere a răspândirii COVID-19, impuse de Ordonanța Militară nr. 4.

Astfel, din 30 martie, în continuarea activităţilor întreprinse de Primărie în privinţa dezinfecţiei, în fiecare zi, vor avea loc acţiuni de dezinfecţie cu substanţe biocide astfel: dimineaţa – la instituţiile publice de pe raza localităţii şi în spaţiile publice urbane, iar după-amiaza – la toate blocurile în casa scărilor şi în spaţiile comune aferente.

Primăria Moreni a achiziţionat deja 200 de dispozitive cu soluţii dezinfectante care vor fi montate la intrările blocurilor începând din 31 martie 2020.

De asemenea, au fost achiziţionate ventilatoare cu pulverizare de substanţe biocide pentru asigurarea permanentă a unei dezinfectări eficiente în cadrul instituţiilor sanitare de pe raza Moreniului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!