Coronavirus. Un aparat care monitorizează funcțiile vitale ale pacienților a fost donat Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Vezi cine la achiziționat pentru unitatea medicală

Publicitate

Ionuț Parghel

Un aparat care monitorizează funcțiile vitale ale pacienților a ajuns în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Acesta a fost achiziționat și donat de către un grup de parlamentari PSD din Dâmbovița. Aparatul este indispensabil medicilor și este în primul care dă alarma în cazul detectării unei modificări în starea de sănătate a pacienților.

“Solidaritate îniante de toate! Parlamentarii PSD Dâmbovița, Ștefan Corneliu, Titus Corlățean, Holban Carmen, Gilia Claudia și Țachianu Marian au achiziționat și donat Spitalului Județean de Urgență Târgoviște un aparat care monitorizează funcțiile vitale ale pacienților.

Aparatul este indispensabil medicilor și este primul care dă alarma în cazul detectării unei modificări în starea de sănătate a pacienților.

Sperăm ca acțiunea parlamentarilor PSD Dâmbovița să fie un exemplu pentru cât mai mulți dintre noi.

Singurele arme pe care le avem la îndemână în lupta cu COVID-19 sunt respectul, solidaritatea și grija față de cei de lângă noi.

Credem cu tărie că, în aceste momente, lupta poate fi câștigată doar printr-un efort comun.

În fața acestui virus, avem datoria să facem tot ceea ce este omenește posibil, iar orice lucru bine făcut este încă un semn că ne respectăm și ne susținem reciproc.

Mulțumim medicilor, asistentelor, oamenilor de pe salvări, polițiștilor și jandarmilor și farmaciștilor, tuturor celor care sunt în linia întâi în lupta cu această pandemie. Uniți pentru Dâmbovița! Alături de oameni”, a transmis deputatul Corneliu Ștefan, pe pagina sa de Facebook.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!