Coronavirus. Mesajul primarului din Corbii Mari, după decesul bărbatului din Grozăvești, confirmat cu COVID-19. “Suntem în doliu. Mă doare și pe mine durerea lor”

Publicitate

Ionuț Parghel

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică, a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook după decesului bărbatului de 56 de ani din localitatea Grozăvești, confirmat cu coronavirus.

Edilul a precizat că localitatea sa se află în doliu, după ce un consătean de-al său a urcat la ceruri din cauza virusului nenorocit.

“Suntem în doliu. Un consătean bun, Nea NICU , BCR sau DIMICIN așa cum il stiam noi , a murit și, efectiv, nu știu ce cuvinte să găsesc. Îl cunoșteam bine, îi cunosc familia, sunt oameni buni, oameni respectați în Grozăvești si in toată comuna noastră . Mă doare și pe mine durerea lor și aș vrea să le aline Dumnezeu suferința.

Cred că acum, mai mult decât oricând, înțelegem cât de important e să fim uniți în bătălia asta. Să stăm uniți înseamnă să stăm acasă. Să fim solidari înseamnă să ne izolăm, pe cât posibil. Să fim puternici înseamnă să respectăm până la virgulă deciziile autorităților. NUMAI AȘA VOM TRECE PESTE ACEST MOMENT!

Noi vom continua acțiunile de dezinfecție cu substanțe BIOCIDE în toată comuna, în toate locurile vulnerabile, imediat ce vremea permite. Avem, însă, nevoie de sprijinul vostru, oameni buni. Cu cât ne izolăm mai mult, cu atât ne vom revedea pe străzi mai repede. Drama de astăzi e un cântar al încercării noastre de a rămâne consecvenți și puternici.

Dumnezeu să ne dea sănătate și să-l odihnească în pace pe cel plecat dntre noi!”, a spus primarul Ionuț Bănică, pe pagina personală de Facebook.

Pe de altă parte, alți doi membrii ai bărbatului decedat, soția și unul dintre copii au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Amândoi se află internați la Institutul “Matei Balș” din București.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!