Controale în Dâmbovița. Sute de obiective și autovehicule, verificate, peste o mie de persoane, legitimate

Publicitate

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, în Dâmbovița au fost continuate acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov-2.

Au fost organizate 18 acțiuni punctuale la care au participat 463 de polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița, polițiști locali și jandarmi.

Astfel, au fost verificate 192 de obiective/locații și au fost legitimate peste 1.009 persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 104 autovehicule, dintre care 56 de mijloace de transport public în comun.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 40 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.300 lei, dintre care 15 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală impuse, celelalte fiind aplicate pentru abateri de altă natură.

La fel ca și ieri, unii dâmbovițeni au primit măști de la polițiști și sfaturi pentru adoptarea unor măsuri de protecție individuală.

Și la nivel național au avut loc astfel de acțiuni, iar bilanțul arată că polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 1.303 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 254.200 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 2 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!