Confruntarea titanilor! Chindia Târgovişte – Petrolul Ploieşti, un duel de foc! Viorel Moldovan: “Întâlnim un adversar interesant, dar nu imbatabil”

sdr
Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște are parte duminică după-amiază de un duel infernal în runda cu numărul 24 a campionatului. Formația dâmbovițeană va întâlni în fața propriilor fani Petrolul Ploiești, unul dintre cei mai puternici adversari ai eșalonului secund, dar și o echipă care vizează promovarea în Liga I la finalul sezonului.

Cum și dâmbovițenii țintesc urcarea în elita fotbalului românesc, aceștia își doresc victoria cu “lupii” prohoveni pentru a se apropia și mai mult de ținta vizată. Conducerea tehnică de pe “Eugen Popescu” este încrezătoare că roș-albaștrii acumulează toate punctele cu ploieștenii. “Va fi un joc ca toate celelalte pentru că tot trei puncte sunt puse în meci. Ne dorim enorm de mult să le obținem. Trebuie să profităm de starea noastră de spirit, care este una excelentă, după ce am obținut două victorii consecutive în acest an. Ne aflăm pe drumul cel bun și am mare încredere că vom face un joc mare pentru a câștiga această partidă. Avem nevoie de toate punctele. Băieții s-au pregătit excelent. Am toate speranțele și sunt optimist că vom reuși să câștigăm. Nu am emoții pentru acest joc, fiindcă am mare încredere în grupul meu. Întâlnim un adversar interesant, dar nu imbatabil. Pe teren propriu noi suntem destul de puternici. Mă bazez pe faptul că avem cel mai bun și consistent joc din Liga a 2-a. Acest lucru l-am arătat de multe ori. Avem forță în toate compartimentele, avem echilibru și jucători de calitate, care vor da totul în acest meci. Mie mi-a plăcut Petrolul pe când antrenor era Leo Grozavu. Pe atunci era o echipă agresivă. Și acum este o echipă bună. După semieșecul cu Metaloglobus cu siguranță ei vor arăta o altă față în meciul cu noi. Sunt convins că vor face tot posibilul să câștige acest joc. Oricum, presiunea va fi la ei, nu la noi. I-am studiat, analizat și sper să fiu inspirat să aleg cel mai bun <<11>> care va intra pe teren. Noi suntem o echipă solidă și puternică. Suntem o echipă care nu păcălim fotbalul. Așteptăm la stadion cât mai mulți suporteri pentru a ne susține. Echipa are nevoie de încurajările din tribune. Băieții au nevoie în teren de încurajările lor. Ei trebuie să simtă sprijin și că sunt împinși de la spate din tribune în jocuri de referință ca acesta”, a declarat antrenorul Viorel Moldovan într-o conferință de presă. Cu Moldovan la timonă, în acest campionat, Chindia a acumulat 50 de puncte, la capătul a 15 victorii, 5 remize și 3 înfrângeri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!