Conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște nu arată îngrijorare după ce roș-albaștrii au ajuns la șapte meciuri fără victorie. Viorel Moldovan: “Trebuie să fim calmi și să o luăm de la capăt”

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște nu se mai simte bine deloc în Liga 1. Aseară, formația dâmbovițeană a înregistrat a treia înfrângere consecutivă, dar și al șaptelea rezultat în care nu există victoria.

Într-o deplasare grea, târgoviștenii au cedat cu 1-4 disputa cu Dinamo București, formație pe care în tur o învinsese cu 3-2. Rămasă pe locul 12 cu doar 17 puncte acumulate, pe Chindia o așteaptă o iarnă destul de înfrigurată.

Chiar dacă situația din clasament a echipei oferă mari frisoane, conducerea tehnică a formației dâmbovițene încă nu arată nici un fel de temere. “În momentul de față suntem foarte fragili, foarte vulnerabili, ne destabilăm foarte ușor. Nu avem altceva de făcut decât să ieșim din această situație cu calm, cu răbdare. Pe oricine aș băga în acest moment sunt aceleași greșeli, trebuie să rezolvăm această situație și o voi rezolva. Trebuie să găsim un echilibru pentru a reuși să controlăm jocul la mijlocul terenului, am jucat mai defensiv din cauza fragilității. Jucătorii sunt motivați, sunt zile, momente și situații când nu ies lucrurile. Nu putem decât să fim calmi și să o luăm de la capăt. Campionatul este lung, este de muncă, o să vedem cum vom rezolva”, s-a exprimat antrenorul Viorel Moldovan la finalul întâlnirii cu Dinamo.

Sâmbătă, de la ora 18.00, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, Chindia va înfrunta pe Poli Iași, într-un nou joc din campionat.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!