Conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște, mulțumită de punctul obținut cu Gaz Metan Mediaș. Viorel Moldovan: “Un rezultat echitabil și mă bucur că nu am pierdut”

Publicitate

Punctul obținut de Chindia Târgoviște în disputa cu Gaz Metan Mediaș (1-1), ce a contat pentru etapa a 14-a a Ligii 1, a mulțumit conducerea tehnică a grupării dâmbovițene. Antrenorul Viorel Moldovan a transmis la finalul partidei că punctul este unul muncit, iar rezultatul final al jocului a fost unul echitabil. De asemenea, tehnicianul a mai transmis că echipa sa este singura echipă din competiție care nu a luat gol din fază fixă până acum.

“Începem returul cum am început turul. Două reprize opuse, prima repriză a Gazului, care a avut inițiativa, a doua repriză a noastră. Este un rezultat echitabil și mă bucur că nu am pierdut. Un punct muncit, băieții mei merită felicitări. Mă bucură reacția lor după golul primit, asta înseamnă să nu îți placă să pierzi. E un punct pe care trebuie să îl apreciem. Orice punct e binevenit. Avem un program infernal în acest start al returului. Suntem singura echipă din Liga 1 care nu a primit gol din fază fixă. Asta înseamnă să ai concentrare, să fii responsabil pe aceste momente fixe care fac diferența. Lucrăm la aceste faze la antrenamente. Până la urmă, executantul e cel mai important în proporție de 80%. Și azi am dat gol din fază fixă”, a spus Moldovan la TV Telekom Sport.

În disputa cu Gaz Metan, Chindia a marcat pe final de joc, prin Pițian, printr-o lovitură de cap.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște/ Marius Tudor

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!