Concert Trooper la Târgoviște: Cele mai tari piese lansate în 17 ani de rock

Publicitate

Cele mai tari piese lansate pe parcursul a 17 ani de muzică rock se vor auzi și la Târgoviște!

Sâmbăta viitoare, pe 29 februarie, de la ora 20, la Casa Tineretului (Micro VI, Clubul Studenților), super concert Trooper ”Strigăt: Best of 2002 – 2019”.

După nouă albume de studio lansate în decursul a 17 ani, îndrăgita trupă de rock târgovișteană Trooper lansează un material „best of”. „Strigăt: Best of 2002 – 2019” va apărea în format dublu CD, dublu vinil și digital. Cele 17 piese alese sunt remixate și remasterizate de celebrul inginer american Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation) în studioul în care a fost lucrat și „Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei”. Majoritatea materialului a fost reimprimat pentru a avea uniformitate și o calitate superioară a sunetului.

Despre toate acestea, solistul trupei, Alin Dincă alias Coiotu’, a declarat: „Am lansat primul album în 2002. De atunci am traversat prin mai multe generații de ascultători. O generație se schimbă cam la șapte ani. Prin urmare, am considerat că a sosit momentul să lansam o colecție „best of”, așa cum o vedem noi după atâția ani. Nouă albume de studio înseamnă ceva. Ne-am pus pe remixat și remasterizat pentru a le oferi prietenilor formației un material de colecție. Chiar asta o sa fie: un material de colecție. Esența a tot ce este mai bun în discografia Trooper. Nu vreau să spun cât de greu a fost să alegem doar 17 piese din peste 100. Însă important este ca am ajuns toți șase la un numitor comun. Unele piese au fost reînregistrate în întregime pentru că sursele inițiale au fost pierdute. Vor exista și ceva surprize. Pentru pasionați, ne-am gândit să punem pe piață și varianta vinil.”

Trupa de rock de la Târgoviște, Trooper, este una de succes: în cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 750 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP și alții.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!