COMTELEPREST SATELIT face angajări

Publicitate

Candidatul ideal

Singurul criteriu de departajare este dorința de afirmare în cadrul societății.

Descrierea jobului

COMTELEPREST SATELIT SRL angajează ingineri, tehnicieni, electricieni sau montatori sisteme telecomunicații (preferabil cu experiență în domeniu sau tineri absolvenți ai Facultății de Inginerie Electrică).
Postul implică instalarea, verificarea, întreținerea diferitelor tipuri de sisteme de telecomunicații și securitate: supraveghere video, antiefracție, incendiu, sonorizare, voce-date, control acces, etc).

Cine dorește să facă parte din echipa COMTELEPREST SATELIT poate depune CV-ul la la adresa de mail comteleprestcomenzi@gmail.com.

 

Descrierea companiei

COMTELEPREST SATELIT SRL a fost înființată din dorința asiduă de noutate și adaptare la noile cerințe ale pieței. Societatea și-a început activitatea în anul 2009, sub aceeași conducere a societății COMTELEPREST SRL, în domeniul sistemelor de securitate, alarmare împotriva efracției, control acces, detecție și alarmare în caz de incendiu.
În acest sens, societatea a obținut toate licențele necesare în vederea proiectării și instalarii sistemelor de securitate, antiefracție, control acces, detecție și alarmare în caz de incendiu, dispunând de personal calificat în acest sens, cu o vasta experienșă acumulată: ingineri – proiectanți, ingineri electroniști, tehnicieni sisteme de supraveghere video/ antiefracție/ control acces, administratori și tehnicieni rețea calculatoare, tehnicieni rețele telecomunicații, electroniști și electromecanici.
Societatea a pus încă din 2009 la dispoziția potențialilor clienți singurul magazin de specialitate în acest domeniu din județul Dâmbovița, cu parte integrată de showroom, unde pot fi vizualizate și chiar testate produse performante în domeniul supravegherii video, antiefracției și anti-incendiu.
Comteleprest Satelit SRL deține Licența de funcționare eliberată de Inspectoratul General al Poliției Române în domeniul sistemelor de securitate, certificat ISO9001, precum și 6 autorizații eliberate de Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție civilă. Nu în ultimul rând, societatea deține personal calificat și autorizat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitatea Minieră și Protecție Explozivă INSEMEX, în vederea efectuării lucrărilor cu echipamente tehnice și instalații în spații industriale cu pericol de atmosfere explozibile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!