Complexul Turistic de Natație Târgoviște… înoată în aur. Zeci de mii de clienți și încasări record

Publicitate

Inaugurat pe 7 august 2016, Complexul Turistic de Natație de la Târgoviște s-a dovedit, în mai puțin de un an, o investiție foarte bună.

Deși s-a aflat la un moment dat în risc major de neimplementare, proiectul de peste 20 de milioane de euro, din care jumătate a fost suportată de la bugetul local, a ajuns cu bine la… mal, iar indicatorii ”la zi” ai Complexului arată o situație cu mult peste așteptările inițiale.
Câteva date concludente au fost prezentate recent de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan:
în ultimele 30 de zile, obiectivul a fost vizitat de 20.000 de clienți;
încasările din ultima lună sunt de 350.000 lei;
în ultimele patru săptămâni, 10.000 de clienți au trecut pragul Complexului Turistic de Natație;
balanța bugetară este pozitivă, profitul este de 50.000 – 60.000 lei raportat la cheltuielile pe care le are complexul.
Aceste lucruri înseamnă fără îndoială că ”ceea ce se întâmplă aici este atractiv pentru turiști, oamenii revin. Principala preocupare este să oferim un spațiu cu facilități deosebite. Vrem să dezvoltăm activitatea, iar toți cei care încă nu au trecut pragul Complexului, să vină. Aici avem bazin olimpic, sală de forță, saune, terenuri de tenis, fotbal, baschet, zona de ștrand foarte ofertantă și o alternativă foarte bună în zilele calduroase”, a precizat primarul. Bineînțeles că, lipsind zona de ștrand, lunile de iarnă vor schimba aceste cifre, însă cu siguranță se vor găsi alternative și soluții, mai ales că bazinul olimpic acoperit este unul dintre cele mai moderne din țară.

Este doar începutul

Deși activitatea din prezent pe cele 10 hectare este foarte bună, viitorul… sună la fel de bine pentru Complex. ”Pe viitor în imediata apropiere, vom avea teren de fotbal, investiția a fost aprobată în Consiliul Local, sper să avem un hotel și o sală polivalentă. Cel puțin aceste trei investiții care ar face din zonă o bază sportivă extraordinară, dincolo de faptul că reprezintă o bază de agrement”, a mai declarat edilul.
În ceea ce privește evenimentele, care reprezintă ”inima” Complexului, administrația se află într-o colaborare permanentă cu Federația Română de Înot. După Campionatele Naționale de Masters și de Cadeți, se dorește organizarea Campionatului Național de Seniori, dar și organizarea unor meciuri internaționale de polo ale echipei naționale a României.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!