Companiile mici și mijlocii, ajutate să se dezvolte tehnologic și digital cu bani de la stat

Un specialist IT depaneaza doua computere, in cadrul Caravanei Computer Troubleshooters, la Casa de Cultura din Bacau, marti, 21 iulie 2009. Caravana Computer Troubleshooters - "Impreuna pentru o Societate Informatizata", este un eveniment realizat in 9 orase din Romania intre 18 si 28 iulie 2009, in care, specialisti IT, vor oferi publicului consultanta si reparatii gratuite, in functie de natura problemelor descoperite la computerele personale ale acestora. SEBASTIAN SASCAU / MEDIAFAX FOTO
Publicitate

Ministrul Comunicaţiilor, Bogdan Cojocaru, a anunțat că Guvernul a pregătit o schemă de ajutor de stat în valoare de circa 94 de milioane de euro, prin care companiile mici şi mijlocii cu capital românesc pot primi finanţare pentru dezvoltare tehnologică şi digitală.

Proiectul se va realiza împreună cu Ministerul Fondurilor Europene, iar banii vor fi la dispoziție cât de curând, însă Bogdan Cojocaru nu a oferit mai multe detalii.  ”Aşteptăm, în cel mai scurt timp, publicarea în Monitorul Oficial”, a susţinut oficialul de la Comunicații.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!