CNI a scos la licitaţie studiul de fezabilitate pentru un stadion nou la Târgoviște

Publicitate
Distribuie

Compania Națională de Investiții (CNI) a scos la licitație studiul de fezabilitate pentru Stadionul Municipal Târgoviște. Potrivit Consiliului Județean Dâmbovița, stadionul ar urma să fie realizat cu fonduri CNI, iar valoarea totală estimată a investiției este de 133 693 847 lei.

Noul stadion va fi dotat cu stadion pentru fotbal, pistă atletism,  anexe sportive, căi de acces, parcări pentru public, spații pentru alimenație și consum și multe altele. Acesta va avea o capacitate de 15 000 de locuri, iar pe lângă meciurile de fotbal va putea găzdui și meciuri de rugby.

“Compania Națională de Investiții (CNI) a scos la licitație, pe 5 septembrie 2019, prin SICAP (platforma publică de achiziții publice) contractul de prestări servicii având ca obiect “Elaborare studiu de fezabilitate și studii de specialitate – Construire Stadion Municipal Târgoviște, județul Dâmbovița. Proiectul are o valoare estimată la 542 904,10 lei, fără TVA, iar termenul limită de depunere a ofertelor este de 30.09.2019, ora 15.00. Documentația va sta la baza realizării proiectului tehnic și execuției obiectivului de investiții. Vă reamintim că valoarea totală estimată a investiției “Stadion Municipal Târgoviște” este de 133 693 847 lei (29, 3 milioane de euro). Amplasamentul are o capacitate maximă de 15 000 locuri și este dotat cu stadion pentru fotbal, pistă pentru atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby. Stadionul va fi dotat cu anexe sportive, facilități pentru antrenament, căi de acces, parcări pentru public și pentru personalul de serviciu, parcări specializate pentru vehiculele serviciilor de urgență, spații pentru alimentație și consum, dar și spații verzi amenajate, în conformitate cu cerințele Federației Române de Fotbal și ale Federației Române de Rugby, având omologare categoria 4 UEFA. Această nouă etapă privind investiția “Stadion Municipal” reprezintă încă o dovadă a faptului că demersurile întreprinse de Consiliul Județean Dâmbovița sunt unele susținute și menite să contribuie la dezvoltarea județului, atragerea de investitori și de turiști și crearea de locuri de muncă”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!