Claunic Rent a Car, partenerul tău de vacanță

Publicitate

Dacă ți-ai făcut planuri de vacanță împreună cu toată familia, dar mașina ta e prea mică să încapă în ea și bunicii, și piticii, și bagaje, și cortul pentru camping, singura soluție e să închiriezi de la Claunic Rent a Car o mașină cu șapte locuri.

Claunic Renta a Car își pune la dispoziție pentru închiriere nu orice mașină, ci un Renault Grand Scenic, din 2012, pe motorină pentru ca să economisești bani, pentru plimbarea cu telegondola, de exemplu.

Renault Grand Scenic de la Claunic Renta a Car este o mașină cu șapte locuri încăpătoare, cu nenumărate compartimente de depozitare în uși, sub banchete, podea, porbagaj, dotată cu navigație, pilot automat, dublu climatronic, geamuri spate fumurii, scaune spate rabatabile individual.

Chiar dacă nu ai nevoie de toate cele șapte scaune disponibile ale mașinii, poți închiria această mașină pentru spațiul generos pe care ți-l oferă la interior, pentru confortul de a conduce, datorită airbag-urilor multiple și senzorilor de parcare.

Mai mult, îți poți lua toți prietenii și să dai o fugă la mare, chiar și în Bulgaria, Grecia sau unde dorești, deoarece la Claunic poți închiria autoturisme și pentru a le conduce în afara României.

În plus, la Claunic Rent a Car, oricare dintre mașinile din flotă se închiriază fără limită de kilometri, cu asistență rutieră non-stop, rovinietă inclusă, fără taxe pentru șoferi suplimentari, fără carduri de credit pentru garanții.

Claunic Rent a Car are sediul în Târgoviște, pe strada Laminorului, nr. 21B. De asemenea, îl puteți vizita și online pe www.autoinchiriate.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!