Classic Art Decor Târgovişte oferă ornamente din ipsos de cea mai înaltă calitate! Gamă completă de servicii

Publicitate

Cu toții ne dorim ca locul în care petrecem cel mai mult timp să ne ofere o stare de bună dispoziție și de relaxare în orice moment al zilei. O astfel de dispoziție îți poate oferi Classic Art Decor din Târgoviște, societate comercială ce îți pune la dispoziție ornamente din ipsos pentru interior.

Încă de la înființare, Classic Art Decor oferă o gamă de servicii complete de cea mai înaltă calitate, fiind specializată pe restaurări clădiri stilul baroc și stilul clasic, decorațiuni interioare de ultim moment precum ar fi coloane, scafe, rozete, baghete și piese la comandă.  Cum își dorește o linie cât mai ridicată în tot ceea ce face, Classic Art Decor oferă experiență, pregătire și pricepere pentru a-ți face ca la carte proiectul dorit de tine. Așadar, alege Classic Art Decor, iar proiectul nu numai că intră pe mâini bune, dar într-o perioadă scurtă de timp va fi făcut cu plăcere exact așa cum îți dorești tu!

Dacă ești convins de calitatea lucrărilor și de profesionalismul Classic Art  Decor poți merge la sediul societății comerciale aflat pe strada Laminorului, de pe șoseaua de Centură a Târgoviștei (în incinta Comat) sau poți apela, cu încredere, numărul de telefon 0723 814 120.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!