Ciprian Prisăcaru, atac dur la conducerea forului județean de fotbal! “Președintele AJF Dâmbovița ignoră și încalcă orice principiu. Gata cu amatorismul”

Publicitate

Derapajele din fotbalul județean au ajuns să fie tot mai criticate. Conducerea AJF Dâmbovița și-a atras tot mai mulți contestari, iar unul dintre ei este și Ciprian Prisăcaru, actualul președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Aseară, șeful de la CSM a avut un atac tăios asupra lui Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița. “Președintele AJF Dâmbovița, cel poreclit <<dom’profesor>>, ignoră și încalcă orice principiu. Își bate joc de orice și de oricine, habar nu are ce se întâmplă în fotbalul pe care îl conduce, fiind total depășit de tot ce se întâmplă. Sper ca cei care au votat programul <<internet la puterea a cincea>> să își revină. Curând va trebui să ducem fotbalul județean acolo unde merită. Să dăm respect celor care fac eforturi, să respectăm principii și să prijinim o dezvoltare corectă și constructivă a competiției județene. Acești oameni merită mai mult sprijin și respect. Gata cu amatorismul, gata cu acești ignoranți. În afară de Pitaru și Nistor, nimeni nu muncește acolo”, s-a exprimat Ciprian Prisăcaru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!