Cinci români au spart o bancă ca în filme, cu… un tractor

Publicitate

Ştefan Khalil
Un jaf ca-n filmele de acțiune comis de cinci români, care au furat un tractor, au intrat cu el în zidul unei bănci și au smuls un bancomat. Fapta s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 3.

Infractorii au fost prima oară la o fermă din Fontenay-le-Vicomte, Ferme du Petit Moulin, de unde au reușit să fure un tractor și o camionetă. După care s-au dus în zona CIC, din Aunaie, care se află la câteva zeci de kilometri sud de Paris. Aici au lovit sediul unei bănci, după care au legat un bancomat de tractor și l-au smuls din perete. Aceștia au fost prinși chiar în momentul în care suiau bancomatul în camionetă, de o patrulă mobilă a jandarmeriei francize.
Trei dintre ei s-au urcat în camionetă și au încercat să scape, dar după câțiva kilometrii au fost prinși de jandarmi. Ceilalți doi români au fugit pe jos și nu au fost încă prinși. Pentru găsirea acestora s-a folosit chiar și un elicopter echipat cu senzor de prezență umană, pentru a da de urmă celor doi fugari.
Presa franceză a titrat despre cei trei români prinși că sunt de curând în țară și că niciunul dintre ei nu cunoaște limba, drept pentru care vor avea nevoie de interpret.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!