Cinci noutăți pentru Flacăra Moreni în retur! Cele mai sonore nume care au ajuns pe malul Cricovului sunt Andrei Iliescu și Sorin Pahonțu

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni și-a prezentat la sfârșitul săptămânii trecute noutățile pentru retur. În această iarnă, sub comanda lui Gabriel Paraschiv au ajuns cinci jucători care și-au propus să ajute divizionara C să scape de retrogradare. Cele mai sonore nume care care vor îmbrăca tricoul “lupilor” în a doua parte a campionatului sunt atacantul Andrei Iliescu și apărătorul Sorin Pahonțu.

Primul jucător are 31 de ani și revine la Flacăra după o pauză de un an și jumătate, după ce în această perioadă a evoluat pentru divizionara D Olimpicii Ulmi. La ultima aventură în tricoul galben –albastru (sezonul 2016-2017), cel alintat de colegi “Iască” a devenit golgheterul seriei C3, cu 16 goluri marcate. Al doilea jucător, Sorin Pahonțu, are 29 de ani și evoluează pe postul de fundaș central. Apărătorul a evoluat în prima parte a sezonului în Liga a 4-a norvegiană, la Emblem Idrettslag. Alți trei jucători achiziționați de Flacăra în această iarnă sunt fundașul Costin Niță (19 ani – FC Pucioasa), mijlocașii Denis Matei (21 ani – Viitorul IL Caragiale) și Mădălin Iorga (16 ani – Unirea Bucșani). La sfârșitul acestei săptămâni, pe teren propriu, în prima etapă a returului, Flacăra va întâlni pe FC Voluntari 2. “Lupii” de pe Cricov au încheiat prima parte a campionatului pe locul 14, cu doar 13 puncte acumulate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!