Chindia a transferat un mijlocaş străin cotat la 300.000 de euro

Vadim Raţă - foto centru
Publicitate

Ionuț Parghel
Moldoveanul Vadim Rață (foto în mijloc) reprezintă ultimul transfer efectuat de Chindia Târgoviște în această iarnă. Cel mai nou component de pe “Eugen Popescu” a fost prezentat de oficialii clubului într-o conferință la care au luat parte toți jucătorii achiziționați în acest an.

Rață este un mijlocaș ofensiv ce a evoluat ultima dată la Milsami Orhei, formație din primul eșalon al Republicii Moldova. Cu gruparea din țară vecină, cel mai proaspăt jucător al Chindiei a cucerit Cupa Moldovei, în luna mai a anului trecut. Până acum jucătorul de 25 de ani a fost selecționat de patru ori în naționala Republicii Moldova. Potrivit Transfermarket.com, cota de piața a fotbalistului moldovean este 300 000 de euro. De-alungul timpului, mijlocașul a mai evoluat la formații precum Zaria Bălți, Sheriff Tiraspol, CSF Speranța și FC Tiraspol. Rață a reprezentat al șaselea transfer efectuat de Chindia în această iarnă, după V. Alexandru, Șandru (ambii Dunărea Călărași), Neicuțescu (Dinamo București), D. Panait și Leca (ambii de la Concordia Chiajna).

Lotul Chindiei Târgoviște pentru a doua parte a campionatului cuprinde 25 de jucători: Marian Aioani, Teodor Meilă, Iustin Popescu – portari, Marius Martac, Cornel Dinu, Marian Vătavu, Bogdan Șandru, Mihai Leca, Alin Dudea, Denis Dumitrașcu, Dan Panait, Lucian Acasandrei, Liviu Mihai, Daniel Novac, Andrei Șerban, Crinel Stoica, Cristian Cherchez, Vadim Rață, Mihai Neicuțescu, Daniel Florea, Valentin Alexandru, Adrian Ioniță, Cosmin Atanase, Alin Nisipeanu și Cristian Neguț – jucători de câmp.

Sursă foto: sportimpact.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!