Chindia Târgovişte are un nou antrenor! Formaţia de lâng Turn va fi pregătită de un fost internaţional, component al “Generaţiei de Aur”

Publicitate

Ionuț Parghel
Situatie explozivă la Chindia Târgoviște la o zi distanța după reunirea lotului pentru noul sezon competițional! Divizionară B damboviteana a ramas fara conducerea tehnică care a dus echipa la barajul de promovare pentru Liga I.

Oficialii clubului au luat decizia ca antrenorii Nicu Croitoru (principal) si Sică Bardes (secund) sa fie înlocuiți după ce-au ratat obiectivul stagiunii precedente. Astfel, locul lui Croitoru la cârma formației dambovitene va fi luat de Viorel Moldovan, fost internațional al României. Noul tehnician de pe „Eugen Popescu” a fost confirmat și de Marcel Ghergu președintele clubului targovistean. „Mâine va avea loc o conferință de presă la Primăria Târgoviște în cadrul căreia va fi confirmat noul antrenor. Nu mai este nici un secret ca Viorel Moldovan va fi noul tehnician. Mai multe o sa aflati maine”. Moldovan nu a mai antrenat nici o echipa de doi ani, iar ultima ultima formație pe care a pregatit-o a fost Auxerre, din Franța. Alte echipe pe care le-a mai pregătit fostul internațional au fost FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid București și națională U21 a României. De asemenea, în mandatul lui Anghel Iordănescu, „Moldo-gol” a fost secund la prima reprezentativă a României. Moldovan a început fotbalul la Gloria Bistrița, iar in cariera de fotbalist a trecut pe echipe precum Dinamo București, Neuchatel Xamax, Grasshoppers, Coventry City, Fenerbahce, FC Nantes, Al-Wahda, Servette, Poli Timișoara și Rapid București. In echipa națională a României a evoluat în 70 de meciuri si a marcat 25 de goluri, fiind unul dintre componenții generației de aur.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!