Chindia Târgoviște a trecut la pas de Brăila și a urcat pe loc promovabil

Publicitate

Ionuț  Parghel
Aerul Ligii I se simte tot mai apăsător la Târgoviște! Chindia a urcat pe locul secund în clasament, după ce a făcut o nouă victimă în campionat. Pe teren propriu, roș-albaștrii au dat de pământ cu codașa Dacia Unirea Brăila, depășind-o cu un categoric 3-0. Împotriva “lanternei roșii” de pe malul Dunării, târgoviștenii au arătat câteva carențe în prima repriză, după care în actul secund s-au descătușat total la buturile lui Rogers, lovind din toate părțile poarta adversă. Într-un decurs de numai 10 minute, Chindia și-a asigurat toate punctele, la capătul reușitelor semnate de Leca (52), Florea (56) și Cherchez (62 – pen). Acumularea a 60 de puncte, după 28 de etape scurse, a dus Chindia să facă saltul pe locul 2, dar în același timp să pună o presiune și mai mare pe liderul Academica Clinceni, care se află la doar patru lungimi în fața elevilor lui Viorel Moldovan. Succesul cu Brăila a fost cel de-al 18-lea pentru dâmbovițeni în actuala stagiune. Etapa viitoare, joi, 11 aprilie, de la ora 17.30, Chindia va da piept în deplasare cu Ripensia Timișoara,  echipă în fața căreia se caută din nou toate punctele.

Chindia Târgoviște – Dacia Unirea Brăila    3-0 (0-0)

Marcatori: Leca (52), Florea (56), Cherchez (62-pen).

Chindia: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Panait – Șerban, L. Mihai, Novac, Neguț (72 Dumitrașcu) – V. Alexandru (46 Cherchez), Florea (80 Rață). Antrenor: Viorel Moldovan.

Dacia Unirea: Rogers – Mușea, Prunescu, Diakite, Van den Driest – Pleșa (77 Mihalcea), Căruță (60 Izmană) – Sahru (59 Coteț), Konyeha, Ciucureanu – Jallow. Antrenor: Florentin Petre.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!