Chindia Târgovişte a transferat un fundaş de la o grupare din Liga 1

Publicitate

Ionuț Parghel
Lotul Chindiei Târgoviște a fost întărit cu un nou jucător Under 21. Înaintea amicalului cu Sportul Snagov formația dâmbovițeană l-a transferat pe Vlad Gîsă, de la FC Voluntari. Cea mai nouă achiziție de pe “Eugen Popescu” are 20 de ani și joacă pe postul de fundaș central.

Chiar dacă nu a debutat în Liga I, Gîsă a evoluat la FC Voluntari U19 și Dinamo U19, dar în același timp a bifat două selecții în naționala U17 a României și un joc în naționala U18 a României. Ultimul amical disputat de Chindia i-a priit de minune tănărului apărător. În disputa cu Sportul Snagov, Gîsă a marcat unul dintre golurile formației antrenate de Viorel Moldovan. Gîsă reprezintă cea de-a cincea achiziție efectuată de divizionara B dâmbovițeană în această vară, după Bogdan Vasile (mijlocaș – Dunărea Călărași), Alin Manea (mijlocaș – Dacia Unirea Brăila), Cezar Mihalache (atacant – Viitorul Constanța) și Andreas Mihaiu (mijlocaș – Voința Turnu Măgurele).
Remiză în ultimul amical
Chindia Târgoviște a încheiat testele de verificare fără înfrângere. Ieri, în ultimul amical, susținut la Buftea, roș-albaștrii au încheiat la egalitate, 3-3, disputa cu Sportul Snagov. Până la disputa cu Snagovul, trupa lui Moldovan a obținut victorii pe linie: 2-1 cu CS Afumați, 3-0 cu FC Voluntari, 3-2 cu Viitorul Domnești, 3-1 cu Daco-Getica București, 2-0 și 2-1 cu CS Balotești. Viorel Moldovan a mizat în partida cu Snagov pe un “11” alcătuit din Aioani – Martac, C. Dinu, Vătavu, Ioniță – Neguț, L. Mihai, Rogoveanu, Manea – Cherchez, Florea, iar în actul secund a mai intrat Gîsă și Mihaiu. Pe lângă Gîsă, în disputa cu Sportul a mai marcat Florea de două ori. Potrivit conducerii tehnice Chindia Târgoviște este pregătită pentru noul campionat al Ligii a 2-a, care va debuta la sfârșitul săptămânii viitoare. În runda inaugurală a campionatului, Chindia va evolua, în deplasare, împotriva lui ASU Poli Timișoara, într-un joc ce va avea loc pe 5 august, de la ora 15.30.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!