Chindia Târgovişte a transferat un fotbalist crescut de Dinamo. Viorel Moldovan: “Mai suntem în discuții și cu alți jucători”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște s-a întărit cu un nou jucător U21! Înainte de susținerea ultimului test de verificare, divizionara B dâmbovițeană l-a achiziționat pe Andreas Mihaiu, jucător ce a cunoscut tainele fotbalului la centrul de copii și juniori al lui Dinamo București.

Cel mai nou fotbalist de pe “Eugen Popescu” are 20 ani și joacă pe postul de mijlocaș, iar ultima echipă la care a evoluat a fost divizionara C Voința Turnu Măgurele. Până să îmbrace tricoul teleormănenilor, Mihaiu a jucat Dinamo II București și echipa U19 “câinilor roșii”. Până la startul noului campionat, Chindia vizează să-l achiziționeze și pe Andrei Lungu (29 ani), un mijlocaș cu 94 de prezențe în Liga I. Născut la Cluj, Lungu a trecut în carieră pe la echipele Juventus București (actuală Daco-Getica București), Ramah haSharon (Israel), FC Voluntari, Energie Cottbus (Germania), Hapoel Petah Tikva (Israel), Universitatea Cluj, Sportul Studențesc și FC Ardealul. Oficialii Chindiei încearcă să-l convingă pe experimentatul mijlocaș să joace la Târgoviște în noua stagiune. De asemenea, tot în această perioadă, conducătorii echipei dâmbovițeană tratează achiziționarea unor apărători de la FC Voluntari și Astra Giurgiu. Achizițiile efectuate în această vară de Chindia sunt Alin Manea (mijlocaș -Dacia Unirea Brăila) și Cezar Mihalache (atacant – Viitorul Constanța). Conducerea tehnică a Chindiei este încrezătoare că pănâ la disputa cu ASU Poli Timișoara lotul Chindiei va fi unul complet. “Încercăm să găsim soluții la capitolul Under 21. În mare parte am rezolvat acest compartiment după venirile lui Manea, Mihalache și Mihaiu. Ne dorim să găsim un echilibru în tot ceea ce facem. Cu siguranță ne vor aduce un plus în momentul când vom apela la fiecare. De asemenea, mai suntem în discuții și cu alți jucători pe care îi dorim în lotul nostru”, ne-a declarat antrenorul Viorel Moldovan. Mâine, de la ora 11.00, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, Chindia va întâlni Sportul Snagov, în ultimul test de verificare dinainte al verii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!