Chindia Târgoviște, tot mai rău în Liga 1. Viorel Moldovan: “N-am reușit să găsim un cap deștept”

Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște se simte tot mai rău în Liga 1. Sâmbătă după-amiază, în etapa a 6-a a play-out-ului, formația dâmbovițeană și-a arătat din nou limitele, fiind învinsă cu 2-0 de Poli Iași, în urma reușitelor semnate de Luckassen (13) și Chacana (90).

În urma eșecului cu moldovenii, Chindia a rămas pe penultimul loc al clasamentului, la egalitate de puncte (13), cu Dinamo, ultima clasată. De asemenea, conducerea tehnică a transmis la finalul jocului cu Iași, că formației târgoviștene îi lipsește un cap deștept.

“După jocul de la Clinceni am fost foarte supărat, nu pot să spun aceleași lucruri și acum. Îmi pare rău de efortul băieților. N-am fost recompensați astăzi. Am încercat să construim, însă am avut probleme la finalizare. Am dat multe centrări, dar n-a reușit să găsim un cap deștept. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. E greu să joci pe o asemenea căldură și să alergi după un rezultat, să construiești și să muncești. E mai ușor să distrugi și să te aperi. Prospețime am avut, nu am suferit din acest punct de vedere. Avem nevoie de mai multă inventavitate”, a  transmis Viorel Moldovan la finalul întâlnirii cu Poli Iași.

Etapa viitoare, în deplasare, miercuri, de la ora 20.00, Chindia va evolua  în compania lui FC Voluntari.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!