Chindia Târgoviște și-a întărit atacul cu un fotbalist croat! A evoluat de-alungul carierei la echipe importante din Europa. “Este un plus pentru echipă”

Publicitate

Chindia Târgoviște și-a întărit compartimentul ofensiv. Înaintea disputei cu FC Botoșani, formația dâmbovițeană l-a achiziționat pe croatul Josip Ivancic, care în prima parte a anului a evoluat în prima ligă din Kazahstan, la FC Atyrau. În vârstă de 28 de ani, de-alungul carierei, acesta a jucat la cluburi importante precum NK Rijeka, Hapoel Haifa sau Sheriff Tiraspol.

Conducerea tehnică a grupării târgoviștene  este încrezătoare că atacantul croat va ajuta Chindia în actualul sezon. “Este un jucător de mare calitate. Un jucător cu potențial enorm. Sper să cântărească enorm în atacul nostru în acest campionat. Cu venirea lui se crează o concurență în plus în linia ofensivă. Este un plus pentru echipă. Este un jucător pe care eu l-am urmărit. Este un jucător de gabarit. Are o viteză de reacție foarte bună. Poate juca oriudne și în orice sistem în compartimentul ofensiv”, a precizat antrenorul Viorel Moldovan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!